2007/05/31

Görögország - Kréta

A krétaiak a hazájuk iránt érzett legendás büszkeségükről híresek - egy krétai csak nehezen tudja elképzelni, hogy máshol szebb, mint az ő miniatűr kontinensén! Ezt okkal teheti, hiszen gyönyörű strandok, magányos kis öblök, hangulatos hegyi falvak, meredek sziklás partok, hatalmas hegykolosszusok, termékeny síkságok, mély szurdokok teszik változatossá. Minden egyes utazásnál valami újat kínál, és minden ízlés számára a megfelelőt nyújtja.
Krétán találkozunk a jelentős minoszi kultúra, Európa első fejlett kultúrájának gyökereivel is. A mítoszok még ma is élnek, sok település szoros összefüggésben áll velük. A máig élő krétai hagyományok, az emberek szabadságvágya és a híres vendégszeretet ezrével vonzza ide a látogatókat évről-évre.

A sziget a turizmus ellenére is megőrizte ősi, természetes báját!
Kréta ma az egyik legkedveltebb üdülőhely a Földközi-tenger térségében: pihenés és szórakozás, természet és éjszakai élet, kultúra és sport várja az idelátogatókat.
Gazdag szálláshely-kínálatunkból mindenki igényinek megfelelően választhat: egyszerű, csak reggelit biztosító szálláshelyet, családbarát létesítményt vagy akár exkluzív luxusszállodát.